30.3.13

Busch Gardens, Tampa

Tako kot vsi zabaviščni parki po svetu, ima tudi Busch Gardens v Tampi svoje značilne adrenalinske roller coasterje, ki znova in znova izzovejo veliko kričanja in navdušenja, pa verjetno še marsikatero drugačno reakcijo, o katerih pa zdajle ne bom govorila. 




Kolikor je meni znano, je roller-coaster SheiKra®  kmalu po otvoritvi postal zaščitni znak tega parka. Prav tako popularen je pa tudi Cheetah Hunt® in še nekateri drugi.




Za vse tiste, ki jim ni do vrtoglavih voženj, ima pa Busch Gardens na voljo vseh vrst predstave, nekaj za vsak okus in za vsako starost. Najpopularnejši šov se imenuje Critter Castaways, v katerem nastopajo dvo in štirinožni (hišni) ljubljenčki, pa še cela vrsta takih, ki jih nosmo ravno navajeni imeti za gospodinjske člane, in znajo dobro letati.




Izjemno dobro pa je poskrbljeno za ljubitelje afriških živali. Lahko postanete oskrbnik za en dan, ali pa hranite določeno vrsto živali, jih opazujete od blizu ali bolj daleč, jih fotografirate, pobožate, ali pa celo greste na safari in druge vodene ture po parku.




Mene so najbolj očarale žirafe pa tale tiger na fotografiji zgoraj, da o rožah in rastlinskih skulpturah sploh ne govorim!




Video spodaj je namenjen predvsem ljubiteljem cvetlic in živali, ker nisem ljubiteljica norih voženj in torej od tam nimam nobenih slik.











1 komentar:

nejka pravi ...

Naslednjič pa Bush Gardens :)

Google